Zabraňte červivosti u jabloní se správnými přípravky

Hlavní původce „červivosti“ jablek je obaleč jablečný, resp. housenky tohoto motýla. Nejprve krátkodobě a prakticky neznatelně okusují listy. Pak se prokusují dovnitř plodů směrem k jádřincům, v nichž někdy poškozují i semena. Vstupní otvory do plodů jsou vyplněny trusem, kterým jsou někdy přilepeny k plodům i nejbližší listy. Dochází k předčasnému opadu napadených plodů, které bývají výrazně zbarveny. Poškozené plody bývají druhotně napadány moniliovou hnilobou. Jedna housenka během života poškodí 2 – 3 plody.

Ve Flora Centru vám rádi nabídneme vhodné přípravky pro boj s červivostí jablek. Jedním z nich je přírodní přípravek Červivost jabloní STOP, který nezanechává rezidua v ošetřovaných rostlinách. Účinkuje i na slupkové a pupenové obaleče u jabloní a také proti obalečům u révy vinné. 

Rádi vám poradíme i s dalšími problémy při pěstování rostlin.

Červivost_u _jablek_270420

Uveďte TELEFON na osobu, která bude kytici přebírat! Můžete připojit i vzkaz, nebo přání.
(Komu a kam máme kytici doručit).

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení